ApartmajiGolte.si

Apartmaji na smučišču – smučišče Golte

Bele strmine, gorski zrak, smuči na nogah, pred vami pa kilometri in kilometri smučarskih prog. Kaj bi si lahko še želeli? Apartmaji na smučišču vam omogočajo, da praktično samo stopite iz apartmaja in že se lahko spustite po belih strminah.

Apartmaji na smučišču za popolne zimske užitke

Naši apartmaji se nahajajo tik ob smučišču Golte in tako pozimi nudijo idealno izhodišče za vse ljubitelje smučanja, deskanja in drugih zimskih športov. Sodobno opremljeni apartmaji vam nudijo udobno bivanje in prostor za sprostitev po celodnevni smuki.

Parom ali manjšim družinam bo zagotovo ustrezal apartma Planinski raj. V njem sta na voljo dve spalnici. V eni se nahaja zakonska postelja, v drugi pa raztegljiva postelja z dvema ležiščema. Poleg tega je v apartmaju na voljo tudi kopalnica (opremljena s tuš kabino), opremljena kuhinja (štedilnik, hladilnik, posoda in pribor) ter dnevna soba (raztegljiv kavč in televizor). Na majhnem balkončku pred apartmajem so stoli in miza, kjer lahko uživate v svežem zraku in naravi.

 

 

Apartma Cvet planin gostom nudi dve spalnici (ena z zakonsko posteljo in eno z dvema ločenima posteljama) ter dve dodatni ležišči na raztegljivem kavču. Prav tako je na voljo kopalnica, opremljena s tuš kabino ter dodatno stranišče. V apartmaju se nahaja tudi opremljena kuhinja (štedilnik, hladilnik, toaster, posoda in pribor) ter dnevna soba z jedilnico. Iz balkona (dostop skozi panoramsko okno v jedilnice) ob apartmaju so stoli in miza. Tam lahko uživate v lepem razgledu na dolino in okoliške vrhove.

 

 

Med apartmaji na smučišču Golte je eden izmed večjih zagotovo apartma Planinski biser. S svojimi 5 spalnicami (2 spalnici z zakonsko posteljo, 1 spalnica z zakonsko posteljo in eno dodatno posteljo ter 2 sobi z dvema ločenima posteljama) ima dovolj prostora za vsaj 11 ljudi (po potrebi sta na voljo še 2 dodatni ležišči na raztegljivem kavču). Je odlična izbira za večje družbe ali pa več družin, ki želijo svoj smučarski oddih preživeti skupaj. V apartmaju so na voljo kar tri kopalnice (ena izmed njih ima tudi kopalno kad) ter opremljena kuhinja in velik dnevni prostor. Na balkonih so nameščeni tudi zunanji stoli in mize, kjer lahko uživate v svežem zraku in lepih razgledih.

 

 

Kje se nahaja smučišče Golte?

Smučišče Golte se nahaja v osrčju Savinjske doline. Do njega se lahko pripeljete s panoramsko nihalko, ali pa se iz Mozirja po cesti odpeljete do smučišča (pot v

am bo vzela slabih 30 minut) in avto parkirate na urejenem brezplačnem smučišču pri Alpskem vrtu.

Nahaja se med 1280 in 1576 metri nadmorske višine, njegova površina pa obsega kar 50 hektarov površine.

Smučišče Golte – proge in naprave

Na voljo je kar 12 kilometrov urejenih smučarskih prog za katere skrbi tehnična ekipa, ki hkrati skrbi tudi za dodatno tehnično zasneževanje, kadar je to potrebno. Na smučišču deluje 5 žičniških naprav, od tega 3 sedežnice in pa 2 vlečnici, ter tekoči trak na otroškem smučišču.

Najdaljša proga na smučišču je Ročka, za začetnike pa se priporoča smučanje na progi Morava. Nad hotelom delujeta sedežnici Medvedjak in Smrekovec, ki smučarjem nudita različno zahtevne smučarske proge.

Če želite res uživati v smučarskem oddihu so apartmaji na smučišču zagotovo prava izbira za vas.

Preberi več / Read more

krompirjeve počitnice 2022

Krompirjeve počitnice 2022 – že veste, kje jih boste preživeli?

Prihaja čas, ko se v svežih jutrih nad krošnjami dreves še potikajo meglice, ko se listje dreves odeva v pisane barve, v naravi pa lahko naletimo na obilico darov, kot so kostanj, gobe in razno jagodičevje. Nekoliko nižje temperature nam …

apartmaji na smučišču

Apartmaji na smučišču – smučišče Golte

Bele strmine, gorski zrak, smuči na nogah, pred vami pa kilometri in kilometri smučarskih prog. Kaj bi si lahko še želeli? Apartmaji na smučišču vam omogočajo, da praktično samo stopite iz apartmaja in že se lahko spustite po belih strminah. …

pot po Golteh

Pot po Golteh – lepote na vsakem koraku

Pot po Golteh je tematska krožna pot, ki vas vodi mimo številnih naravnih in kulturnih znamenitosti v okolici. Dolga je približno 6,5 kilometrov, za sprehod po njej boste porabili nekje 2 uri in pol. Kljub temu, da je malo daljša, …