ApartmajiGolte.si

Wellness Golte – sprostitev na smučišču

Z družino ali prijatelji aktivno smučate, deskate ali se kako drugače zabavate na snežnih strminah. Vaše noge so utrujene, vaše misli pa še vedno pod vtisom vseh dnevnih dogodivščin, ki ste jih doživeli. Razmišljate, kaj boste počeli popoldne in kako se boste odpočili. V misli se vam kar naenkrat prikrade odlična ideja – obisk wellnessa. Če pa imate to srečo, da svoj zaslužen oddih preživljate na Golteh, potem je ta prijetna sprostitev le nekaj korakov oddaljena od vas. Wellness Golte je namreč del izbrane ponudbe Hotela Montis, ki se nahaja kar na sami planoti. Lahko rečemo, da se smučišča tako rekoč kar s smučmi zapeljete v toplo termalno vodo.

Golte wellness; v objemu narave

Wellness Golte vam omogoča, da sprostite vsak centimeter vašega telesa, ob tem pa s polnimi pljuči zadihate svež gorski zrak. Golte wellness center vam nudi obisk moderno zasnovanih savn, sprostitev ob masaži ali preprosto uživanje v pestrem izboru vodnih doživetij. Tisti, ki tudi na dopustu ne morete brez treninga, pa lahko svojo kondicijo ohranjate na profesionalnih napravah v fitnes centru. Wellness Golte vas bo s svojo ponudbo prav kraljevsko razvajal. V objemu visokogorja boste tako lahko poskrbeli za čisto vse čute.

wellness

Izberite komplet popolnega razvajanja

Nobena skrivnost ni, da je uporaba storitev, ki jih nudi wellness, izredno koristna za lepoto telesa in zdravje vašega duha. Pravilna uporaba savne namreč dokazano izloča številne strupe iz vašega telesa, medtem ko topla voda in masaže pomagajo sprostiti napetost vašega telesa. V današnjem hitrem tempu življenja je tako wellness Golte odlična izbira, če želite nekaj dobrega narediti za svoje telo in duha

Golte wellness hotela Montis so odličen kraj, kjer lahko na prvo mesto končno postavite sebe. Privoščite si točno tisto, kar si je zaželelo srce – vroča savna, topla voda, masaža ali pa kar vse troje. Ne sklepajte kompromisov in se prepustite magičnemu vrtincu wellnessa Golte.

Ljubitelji savn boste lahko uživali v kar štirih različnih vrstah savne – parna, finska, bio savna in infrardeča savna. Izberite tisto, ki vam je najljubša in se v njej najbolje počutite. Za vas pa so z namenom osvežitve po obisku savne pripravili tudi ledeni gejzir. Tako boste svoje telo ohladili, svoji koži pa privoščili ledeni piling.

Wellness Golte vam omogoča, da se predate ekskluzivnim vodnim užitkom. Vrhunsko doživetje je zagotovljeno z uporabo masažnega bazena s 35 °C in zunanjimi prhami, s katerimi svoje telo izpostavite izmeničnim curkom tople in hladne vode. Tako boste izboljšali vaš krvni obtok in svoje telo napolnili z novo svežo energijo. V Golte wellness centru pa lahko v poletni sezoni za osvežitev izberete tudi manjši zunanji bazen.

Za vse ljubitelje kraljevskega razvajanja pa so v wellness Golte pripravili tudi pestro ponudbo masaž, ki bodo vaše telo osvobodile negativne energije. Profesionalni maserji za masaže uporabljajo zgolj hladno stiskana in nerafinirana olja, ki vašo kožo negujejo in bogato nahranijo. Različne vrste masaž ponujajo različne masažne tehnike, s katerimi blagodejno vplivajo na vaše mišice in organe ter jih tako spodbudijo k regeneraciji. Golte wellness center vam ponuja kar osem različnih sproščujočih masažnih tretmajev – hišna masaža Golte, masaža stopal, refleksna masaža stopal, gorska pravljica, vital masaža hrbta ali celega telesa, masaža z vročimi vulkanskimi kamni in kombinacija masaže hrbta in stopal.

Golte wellness hotela Montis vam bo pričaral pravo lepotno pravljico v objemu gora Kamniško-Savinjskih Alp. Skrbi pustite doma in si privoščite pravo gorsko rajsko pravljico. Pustite se razvajati wellness strokovnjakom, zadihajte s polnimi pljuči in doživite nepozaben trenutek, ko se vaša duša zlije s prečudovito naravo.

Preberi več / Read more

savinjska dolina

Savinjska dolina in destinacije, ki jih morate obiskati

Savinjska dolina se nahaja v objemu gora, kjer čudovita alpska dolina svojim obiskovalcem nudi neomejeno število priložnosti za občudovanje naravnih lepot, različna aktivna doživetja ter odkrivanje kulturnih in kulinaričnih znamenitosti. Temu področju daje svoj pečat bistra zelena hudourniška reka Savinja, …

zimske počitnice

Že veste, kam bi se radi odpravili na zimske počitnice?

Zimske počitnice si večina ljudi rada privošči na snegu, še posebno priljubljene destinacije so različna smučišča. Radosti na snegu so odlična priložnost za pobeg od vsakdana in priložnost, da se popolnoma sprostimo in naberemo moči za nove podvige. …

krompirjeve počitnice 2023

Krompirjeve počitnice 2023 – že veste, kje jih boste preživeli?

Prihaja čas, ko se v svežih jutrih nad krošnjami dreves še potikajo meglice, ko se listje dreves odeva v pisane barve, v naravi pa lahko naletimo na obilico darov, kot so kostanj, gobe in razno jagodičevje. Nekoliko nižje temperature nam …